Over ons

Begin 2018 gingen we op zoek naar een plaats om tot rust te komen.
Omdat we al langer genoten van onze Waalse Ardennen en we zelf in Wallonië wonen, gingen we op zoek naar een ‘hut in het bos’ in de buurt van Houffalize.
Verschillende bezoeken aan zeer uiteenlopende chalets en huisjes later, zonk de moed ons eerlijk gezegd wat in de schoenen. We vonden niets waar we ons echt thuis voelden en wat aan onze voorwaarden voldeed.

Tot dus die donderdagavond in augustus 2018: op de website van Tweedehands stond een prachtige chalet te koop. We namen onmiddellijk contact op met de eigenaar, Chris. De dag erna gingen we al op bezoek waarna ons besluit vaststond: La Comté was hét!
Het werd nog een heel spannend weekend want Chris werd overstelpt door geïnteresseerden en kreeg verschillende bezoekers over de vloer. Groot was onze opluchting toen we maandag het verlossende telefoontje kregen, dat ons bod aanvaard was.
Tot op de dag van vandaag zijn we Chris heel dankbaar voor La Comté want eerlijk is eerlijk: hij heeft keihard gewerkt aan de renovatie en deed dit met heel goede smaak.

De afgelopen jaren voegden we verschillende eigen accenten toe & vonden we onze manier om de gasten in de watten te leggen. Wanneer je La Comté huurt, krijg je niet alleen een mooie chalet met sauna en jacuzzi maar bezorgen we je ook een overzicht van restaurants, uitstappen en wandelingen die we zelf al gedaan hebben en/of waarvan we weten dat ze goed zijn.
Heb je daarnaast nog andere specifieke vragen: niet aarzelen: we beantwoorden ze met plezier.

Tot hoors,

Filip, An, Eline & Sky